Відразу чотири українські жінки-арбітри отримали призначення на матчі другого відбіркового раунду молодіжного жіночого Євро-2024, які пройдуть 3—9 квітня в Албанії та Грузії.

Головним арбітром матчів групи В2 Шотландія – Ліхтенштейн та Ліхтенштейн – Кіпр стане Крістіна Козорог. Поєдинки відбудуться, відповідно, 3-го та 9-го квітня. Крім того, вона працюватиме четвертим арбітром на зустрічі Албанія – Ліхтенштейн (6 квітня). У всіх цих матчах одним із лінійних арбітрів буде Олександра Вдовіна.

Також два поєдинки у полі, але в рамках групи В5 відпрацює Софія Причина. Їй дістануться матчі Північна Ірландія – Грузія (3 квітня) та Грузія – Казахстан (9 квітня). Також 6 квітня Софія виконає обов’язки четвертого арбітра на поєдинку Естонія – Грузія. У всіх згаданих матчах роль лайнсвумен виконає Ірина Чайка.

Козорог дебютувала в УПЛ у листопаді 2023 року матчем Оболонь – Ворскла (0:1). У тому самому турі свій дебютний матч в елітному дивізіоні провела і Причина. Ним став поєдинок Зоря – ЛНЗ (1:2).