Categories: Інше

Президент Фенербахче – про можливий вихід із чемпіонату: У нас є 3 варіанти – погано, гірше і набагато гірше

«Фенербахче» скликає позачергову загальну асамблею клубу, на якій розглянуть питання про можливий вихід команди з турецької Суперліги.

2 квітня відбудеться позачергова загальна асамблея клубу, на якій президент клубу Алі Коч та члени асамблеї розглянуть інцидент, що стався у гостьовому матчі з «Трабзонспором», де фанати господарів почали вибігати на поле та битись з гравцями «Фенербахче». Зокрема, Батшуаї вдарив одного з фанатів ногою, а Брайт Осеї-Семюел бив вболівальника, який лежав на газоні.

За чутками, одним із можливих рішень, яке може бути прийняте – це вихід клубу із турецької Суперліги.

«Це питання було взято з природного суперництва двох клубів. Деякі люди намагаються цим створити соціальні проблеми? Після цього випадку у нас є три варіанти. Погано, гірше, набагато гірше… У прийнятому нами рішенні буде кров, піт і сльози, це точно. Наші спонсори зобов’язалися продовжувати вносити фінансові платежі, це близько 20 мільйонів євро.

Ми не дивимося на речі як на 1 і 0. Ми запропонуємо нашим членам більше одного варіанту. Також одним із варіантів є закриття на деякий час футбольних заходів.

Заморожування наших прав на лігу на рік. Ми просто хочемо, щоб було ясно одне, ми не будемо продовжувати, ніби нічого не сталося, я це гарантую», – наводить слова Коча видання Fanatik.

Футболісти команди Едін Джеко, Душан Тадич, Мерт Хакан Яндаш виступають за продовження участі у чемпіонаті. Вони підкреслюють, що зараз команда знаходяться у визначальному періоді боротьби за чемпіонство.

Після 30 зіграних матчів у турецькій Суперлізі в активі «Фенербахче» 79 очок, що на 2 очки менше ніж у лідера «Галатасараю». До кінця чемпіонату залишилось 8 турів.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Лас-Пальмас – головний претендент на Романа Яремчука

Спортивне керівництво і тренерський штаб "Валенсії" ухвалили рішення, не викуповувати трансфер українського форварда Романа Яремчука,…

19 хв. ago

Перша ліга, група Вибування. Кремінь здобув перемогу над Хустом

У гості до "Кременя" приїхала четверта команда групи, яка мала запас від зони перехідних ігор…

22 хв. ago

Перша ліга, група Вибування. Гірник-Спорт у результативному матчі поступився Буковині

У Горішніх Плавнях "Гірник-Спорт" приймав "Буковину". Це був поєдинок восьмої та другої команд групи. В…

25 хв. ago

Перша ліга, група Вибування. Металург мінімально переміг Поділля

Професіональний футбол повернувся до прифронтового Запоріжжя. Місцевий Металург" у матчі дев'ятого тура приймав лідера групи…

29 хв. ago

Олександр Шовковський: У нас є певні розробки, бажаємо підсилитися

Головний тренер Динамо Олександр Шовковського висловився стосовно планів клубу на літнє трансферне вікно. Відомо, чи…

32 хв. ago

Де Хеа близький до відновлення кар’єри у Бетісі

Упродовж року екс-воротар "Манчестер Юнайтед" і збірної Іспанії Давид де Хеа залишався безробітним. Читати далі

35 хв. ago