Внаслідок чергового обстрілу російсько-окупаційними військами Дніпра постраждала спортивна інфраструктура місцевого спортивного клубу Дніпро-1.

Спортивно-тренувальна база Дніпра, де тепер тренується СК Дніпро-1, постраждала після атак від шахедів у вночі 2 квітня. Відповідну інформацію з фотодоказами руйнувань оприлюднили журналісти телеграм-каналу Zorya Londonsk.

Нагадаємо, що в серпні минулого року, через обстріл Дніпра постраждав спорткомплекс «Метеор», поряд з яким знаходиться й одноіменний стадіон, на якому тривалий час грав легендарний Дніпро.

  • За час повномасштабної війни від атак росії постраждало понад 300 спортивних об’єктів в Україні.
  • Одна з найбільший руйнацій сталася в Чернігові: після влучання авіабомби дуже сильно постраждав міський стадіон імені Гагаріна, де проводила свої домашні зустрічі в українській Прем’єр-лізі Десна.
  • Також внаслідок ракетного обстрілу вранці 23 січня було пошкоджено стадіон «Локомотив» у Києві.
  • Дніпро-1 після 22-х турів має в доробку 42 очки та займає третю сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Відставання від донецького Шахтаря, який займає перший щабель, складає чотири пункти.
  • У наступному турі команда Юрія Максимова вдома прийматиме луганську Зорю. Поєдинок заплановано на 9 квітня. Початок гри о 13:00.