Давід де Хеа став об’єктом тролінгу з боку колишнього партнера по команді Манчестер Юнайтед Хуана Мати після того, як він поділився відео з відпочинку на Багамах з дружиною Едурне Гарсією.

Іспанський голкіпер, який залишився без клубу після того, як його звільнили “червоні дияволи” у 2023 році, взяв тайм-аут, щоб відпочити з родиною. Де Хеа вирушив на Кариби зі своєю трирічною донькою та партнеркою, поп-зіркою Гарсією, яка є суддею на шоу “Іспанія має талант”.

Де Хеа поділився фотографіями та відео з того часу, як він поніжився на сонці і залишився з червоним обличчям. Переможець чемпіонату світу написав: «Ти трохи обгорів?». Де Хеа відповів емодзі у вигляді краба.

Де Хеа, схоже, не поспішає з поверненням на футбольне поле. З того часу, як він став вільним агентом, його пов’язують з командами Європи, США та Саудівської Аравії, але він ще не приєднався до жодного клубу і максимально використовує можливості для роботи зі своєю кіберспортивною командою Rebels Gaming, а також проводить час з друзями та сім’єю.