Півзахисник «Руха» Остап Притула поділився враженнями від поєдинку проти ЛНЗ у 22-му турі чемпіонату України – 1:0.

«Якщо хочеш стати футболістом – треба завжди грати з гарячим серцем і холодною головою, тож ніякого тиску [при пенальті] не було. Так розумію, останні хвилини, але ніякого тиску не було – вирішив бити, підійшов, вдарив. Слава Богу, забив. Підказали підійти вдарити – я підійшов, забив – значить не прогадали.

Взагалі не сумнівався, знав, що заб’ю. Це справа впевненості. В першу чергу, хочу подякувати Олежику (Федору – прим.). Я відразу побачив, що це пенальті. Був впевнений, що переглянувши ВАР, рефері поставить пенальті.

Віталій Юрійович (Пономарьов – прим.) попросив додати трохи швидкості в пресингу, більше гнати мужиків вперед і добитись позитивного результату.

Першу гру з ЛНЗ ми програли, бо, на мою думку, ми сиділи так само в обороні, дозволяли їм більше. Ми знали, що вони будуть оборонятись, але нам вдалось зламати їхню оборону.

Не будемо забігати вперед [щодо боротьби за єврокубки], сьогодні була гра, наступного тижня буде гра. Ми граємо від матчу до матчу і кожну гру намагаємось перемагати», – сказав Притула.

Цього сезону 23-річний Остап провів 12 матчів, забив 1 гол та віддав 1 асист.