У матчі 22-го туру Української Прем’єр-ліги львівський Рух приймав черкаський ЛНЗ. Поєдинок не був багатим на голи, але закінчився перемогою господарів із рахунком 1:0.

В першому таймі підопічні Пономарьова виглядали небезпечніше та створили декілька небезпечних біля воріт опонентів. ЛНЗ відповідав львівській команді в контратаках, але забити нікому не вдалося.

На дебютних хвилинах другої половини гри нападник черкаського клубу Молло мав шанс відкрити рахунок, але Ледвій парирував удар форварда. Згодом знову голкіперу Руха довелося вступати в гру, адже після прострілу Яшарі завдав удару по воротах.

Однак вже у доданий до другого тайму час Рух заробив пенальті, а гравець ЛНЗ Бар був вилучений із поля. Вирок бездоганно виконав Притула, який вирвав перемогу для львівської команди.

Українська Прем’єр-ліга. 22 тур.

«Рух» – ЛНЗ – 1:0

 Гол: Притула (95, пенальті)

 Попередження: Федор (35) – Кучеренко (27, лава запасних), Наумець (32), Бар (35), Г.Пасіч (81)

 Вилучення: Бар (94,друга жовта картка)

«Рух»: Ледвій, Слюбик, Дідик, Сич, Холод, Підгурський (Притула, 73), Пастух, Таллес, Квасниця (Лях, 80), Плюман (Руніч, 80), Федор

ЛНЗ: Пеньков, Муравський, Ковальов, Стасюк, Каплієнко (Норенков, 51), Бар, Яшарі (Тілль, 77), Наумець (Шестаков, 64), Бойко, Ейнел (Г.Пасіч, 64), Молло

Арбітр: Олександр Солов’ян (Київ)

Стадіон «Арена Львів» (Львів)

  • Після цього поєдинку Рух має у своєму активі 39 пунктів та знаходиться на п’ятій позиції. Цікаво, що команда Пономарьова не програє в УПЛ сім матчів поспіль.
  • ЛНЗ має 25 балів та йде дев’ятим в турнірній таблиці чемпіонату України.
  • В наступному турі львівська команда зіграє проти донецького Шахтаря (07.04), а ЛНЗ поїде в гості до київського Динамо (08.04).