Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті прокоментував перемогу команди над «Атлетіком» (2:0) в матчі 30-го туру Ла Ліги.

«Мілітао – один з найкращих захисників світу, і дуже важливо, що він повернувся. Йому потрібен час, щоб краще адаптуватися до гри, але головне, що він знову з нами. Він знадобиться нам у фінальній частині сезону.

Коли гравець повертається після довгої відсутності, це приносить позитивну атмосферу в роздягальню. Всі партнери привітали його.

Сьогодні ми дуже добре контролювали гру, але грали без високої інтенсивності, бо матч цього не потребував. Мені сподобалося, як ми впоралися, але грати треба інтенсивніше.

У нас є перевага в чемпіонаті і ми зосереджені на тому, щоб скористатися нею і спробувати виграти кожну наступну гру. Ми не можемо робити жодних розрахунків, бо чемпіонат ще не закінчився, але перевага у нас є.

Півфінал проти «Манчестер Сіті»? У них складний графік, але такий сучасний футбол. У нас є невелика перевага, яка при цьому не вирішить результат гри.

Тиждень на підготовку – це добре для нас. Ми можемо дати відпочити гравцям, які повернулися після виступів за свої національні збірні. Беллінґем був не таким свіжим, як зазвичай.

Він провів дві дуже інтенсивні гри за збірну Англії й трохи поплатився за це. Вальверде теж не грав з тією інтенсивністю, яку демонструє зазвичай, але важко грати в такому високому темпі після міжнародної перерви», — сказав Анчелотті.