Жирона – Бетіс: анонс матчу 30-го туру Ла Ліги

Прімера. 30-й тур
31 березня. Жирона. “Монтіліві”
“Жирона” 17:15 “Бетіс”
Арбітр: Хесус Хіль Мансано
Трансляція: MEGOGO Футбол 1

Новини “Жирони”

“Жирона” втратила останні реальні шанси на титул у березні, програвши 4 поспіль виїзні матчі. Останній — на полі “Хетафе” (0:1) — запам’ятався повною безнадією в атаці.

Водночас каталонці поки що тримають планку на своєму полі, де в останніх трьох матчах набрали 7 очок і не пропустили жодного голу. Перемоги над “Райо Вальєкано” (3:0) та “Осасуною” (2:0) далися “Жироні” насилу, але все ж були справедливими — не в останню чергу завдяки чудовій грі Віктора Циганкова, який оформив 1+1.

На “Монтіліві” чекають того ж і від Артема Довбика, який не забиває за клуб з 21 січня. Можливо, гол за збірну України допоможе форварду повернути впевненість. Є у “Жирони” і позитивні новини з лазарету. Це важливо зараз, адже команда випереджає “Атлетіко”, що йде 5-м, на 7 очок, і її місце в зоні ЛЧ під питанням.

Новини “Бетіса”

Якщо “Жирона” бореться за місце у ЛЧ, то “Бетіс” – за хоч якісь єврокубки. Зараз команда Мануеля Пеллегріні йде 7-ю, відстаючи від “Реала Сосьєдад” на 4 очки.

Травма Іско боляче вдарила по севільцях. Вони безславно вилетіли з єврокубків у Загребі, а потім програли три поспіль матчі “Атлетіко”, “Вільярреалу” та “Райо”. Особливо болюче фіаско на “Вальєкасі” – воно було жахливим не лише за результатом, а й за якістю футболу. “Бетіс” нічого путнього не створив.

Повернення Іско в стрій допоможе зелено-смугастим, але це не панацея. У поточній Ла Лізі у них лише 3 виїзні перемоги. Крім того, команда забила лише 34 голи у 29 турах — це менше, ніж у “Севільї” (36), що йде 16-ю. З такою грою “Жирону” на її полі не перемогти, а Пеллегріні це конче потрібно, аби зміцнити позиції; його крісло хитається.

“Жирона” – “Бетіс”: статистика особистих зустрічей

“Бетіс” у першому колі врятував нічию з “Жироною” на останніх хвилинах — 1:1.

Ще раніше зелено-смугасті виграли 5 поспіль матчів у каталонців, чия остання перемога над севільцями датована аж 2010 роком.

Орієнтовні склади

У “Жирони” під питанням Гутьєррес, Давід Лопес та Еррера, але ще 5 днів тому Мічел висловлював надію, що вони зіграють. Головна втрата — Савіо, у нього перебір карток.

У “Бетіса” повернулися до загальної групи Бельєрін, Бакамбу та Сабалі, а ось Марк Рока ще тренується за індивідуальною програмою; його на полі не чекаємо.

“Жирона”: Гассаніга – Коуто, Ерік Гарсія, Давід Лопес, Гутьєррес – Іван Мартін, Алейш Гарсія, Еррера – Циганков, Довбик, Порту

“Бетіс”: Руї Сілва – Бельєрін, Песселья, Сократіс, Міранда – Гвідо Родрігес, Карвалью – Форнальс, Іско, Айосе Перес – Вілліан Жозе

Максимович Назар

Recent Posts

Парі Сен-Жермен збудує новий стадіон

Парі Сен-Жермен чітко дав зрозуміти, що вважає своє перебування на Парк де Пренс таким, що не підлягає обговоренню,…

50 хв. ago

Перша ліга. Відомі команди, які зіграють перехідні матчі за УПЛ

Свій шанс піднятися в УПЛ отримають Лівий берег та Епіцентр. Якщо Лівий берег гарантував собі…

53 хв. ago

Друга ліга. Перемоги Карпат-2 та Локомотива

Сьогодні зіграли ще два матчі 29-го туру у Другій лізі. До вашої уваги результати протистоянь…

1 годину ago

Почеттіно: Ми не збираємося святкувати потрапляння в єврокубки

Головний тренер “Челсі” Маурісіо Почеттіно розповів про відчуття наприкінці сезону.Читати далі

1 годину ago

Роналду встановив рекорд саудівської ліги

У матчі 32 туру Про-ліги Саудівської Аравії команда Аль-Наср зіграла внічию з Аль-Хілялем (1:1). У…

1 годину ago

Перша ліга. Карпати втратили очки виграючи 3 : 0

У Львові зіграли найбільш очікуваний матч передостаннього тура у нинішньому сезоні Першої ліги. Читати далі

1 годину ago