Шахтар пішов у відрив. У матчі 22-го туру української Прем’єр-ліги підопічні Маріно Пушича впевнено розібралися в Києві з місцевою Оболонню (3:0). Героєм гри став Мар’ян Швед, який відзначився дублем та результативною передачею.

Вболівальники помаранчево-чорних після звитяги в Києва, засипали мережу схвальними дописами на адресу саме Шведа, який сьогодні вперше у поточному сезоні відзначився результативними діями.

Sport-express.ua провів оперативний моніторинг сторінок Шахтаря в соціальних мережах, виокремивши найцікавіші коментарі.

  • mr.andreichik: «Красені, на класі перемога. Марлон: непоганий дебют, але поки рано говорити. Швед – найкращий гравець матчу, молодець. Ну і яка гра від бразильців, краса».
  • kkrajewskiy: «Швед закрив питання правого вінгера. Але ясно, що Пушич буде ставити зубкова який з 20 ударів не забʼє і одного + постійні обрізки».
  • valkovaa07: «Швед 😍 який же красень 🔥».
  • marko___0108: «Мар’ян Швед закрив всім свій рот тим хто казав що нащо вони його випустили».
  • fm_alch3mist: «І що, Швед гірше Зуба, що той 19 матчів без замін бігав?».

Після 22-х турів (20 зіграних матчів) донецький Шахтар має в доробку 46 залікових балів, які дозволяють команді Маріно Пушича одноосібно займати перший щабель у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. «Гірники» випереджають Кривбас на три очки.

У наступному турі «гірники» на формально домашньому полі прийматимуть Рух. Поєдинок у Львові має відбутися 7 квітня. Початок гри о 18:00.

Мар’ян Швед у поточному сезоні зіграв у помаранчево-чорній футболці вісім поєдинків у всіх офіційних турнірах: два голи, одна результативна передача.

Transfermarkt оцнює 26-річного правого вінгера в мільйон євро.