Футбольна команда “Барселона” додала до свого списку легенд Івана Ракітіча. Він особисто подякував клубу постом у твітері.

“Яка честь увійти до списку легенд цього особливого клубу разом із великими іменами, які носили його кольори”.

“Я хотів би подякувати установі “Барселони” за віру в мене влітку 2014 року, президенту, персоналу, усім моїм товаришам по команді та всім вболівальникам за підтримку та всі спільні моменти” – написав Іван Ракітіч в пості.

Нагадаємо, що експівзахисник каталонців провів на “Камп Ноу” 6 сезонів та 137 матчів. Разом з “Барселоною” він вигравав Ла Лігу, Кубок Іспанії, Суперкубок Іспанії, Лігу Чемпіонів, Суперкубок УЄФА та Клубний Чемпіонат Світу.

You missed

Владлен Юрченко: Півзахисник Металіста 1925 Владлен Юрченко дав коментар після матчу 26-го туру УПЛ проти Кривбаса (0:3): – Пропустили після своїх помилок, уже в першому таймі було 3:0, я думаю, нам було дуже важко в другому таймі відігратися за такої гри. Але я не бачив великої переваги Кривбаса. Просто вони реалізують, і це клас команди. – Тоді за рахунок чого вони здобули сьогодні перемогу? – Наші помилки та їх швидкість та якісне завершення. Це клас команди, яка забиває із трьох – три, або з п’яти – три. – Яким сьогодні був план на гру головного тренера? – План був не давати контролювати м’яч та в середній частині поля забирати, пресингувати. Але ми припускалися багато помилок, після яких Кривбас дуже добре вибігав у контратаки та забив три голи. – Фінал сезону, Металіст 1925 внизу турнірної таблиці, чи готова команда врятувати ситуацію, та за рахунок чого це можна зробити, на твій погляд? – Готові. Я вважаю, що ніхто у нас руки не опустить, будемо до останнього битися. За рахунок чого? За рахунок нашої роздягальні. Останнім часом ми більше згуртувалися, і, думаю, тільки роздягальня допоможе нам.