Як повідомляє Спортивка, вже наступного сезону “Львів” може повернутися на футбольну мапу країни.

Незважаючи на те, що “синьо-золоті” досі зберігають за собою право почати наступний розіграш у першій лізі, наразі розглядають дещо інший варіант.

За даними джерела, “містяни” планують заявитися до другої ліги України. При цьому важливо, що потенційне повернення “Львова” буде з нуля і під новою юридичною особою із повним ребрендингом, оскільки у “мертвого” проєкту Богдана Копитка є чимало боргів. Очікується, що у “Львова” буде інша емблема (повернуть один зі старих логотипів), з’явиться нова форма, тощо.

Хто ж буде займатися та фінансуватиме львівський клуб? Де-факто, це буде Роман Михайлів, який займається дитячо-юнацькою школою “Львова” і паралельно є інвестором тернопільської “Ниви”. “Синьо-золоті”, найімовірніше, зроблять ставку на молодь, граючи власними вихованцями з “дітища” Романа Євгеновича. Однак де-юре, власником “містян”, мабуть, буде хтось інший (бізнес-партнери Михайліва, тощо), аби не виник конфлікт інтересів з володінням двома клубами.

Важливо, що зараз повернення “Львова” – неостаточне рішення. Проте розмови про це ходять достатньо серйозні. Відтак, ймовірність чергової появи “левів” на професійному рівні – доволі висока…