Президент УАФ Андрій Шевченко поділився емоціями після переможного матчу проти Ісландії (2:1) і виходу на Євро-2024.

«Ще раз хочу подякувати ЗСУ. Нашим хлопцям і дівчатам, які дають нам можливість грати у футбол для нашої країни, для наших вболівальників. Хочу подякувати президенту України за постійну підтримку команди. Хочу подякувати кожному вболівальнику, кожній людині, яку хвилює футбол і доля країни.

З Ісландією був дуже складний матч. Розуміємо, що коли ти допускаєш якусь помилку, вона може тобі коштувати дуже багато. Було видно якусь нервозність, але у другому таймі вже почали контролювати м’яч, хлопці взяли гру під контроль. Дуже гарний гол Циганкова, у першій грі нам його не вистачало. Дуже радий за Мудрика, який забив другий гол, він набирає обертів. Будемо чекати від нього найкращого на Євро.

У нас була 100%-ва віра в наших футболістів, в тренерський склад. Сергій Станіславович зробив неймовірну роботу. Він прийняв команду у дуже важкий момент, повністю змінив її. У команди з’явився міцний характер. Було дуже важливо, що навіть програючи 0:1, ми розуміли, що не зламаємося і будемо грати до кінця. Команда все зробила. У цьому відбірному циклі ми бачили дуже багато камбеків, але цей, думаю, був найкращий.

Ми вірили в нашу перемогу, вірили в нас. У нас дуже талановиті люди, ми зможемо подолати все», – сказав Шевченко.