Збірна Ісландії поступилася команді України (1:2) у Вроцлаві у фінальному матчі відбору на чемпіонат Європи 2024.

Після фінального свистка коуч ісландців Оге Харейде прокоментував перебіг матчу, відзначивши рівень збірної України:

«Був хороший перший тайм. Ми вигравали 1:0. У нас були шанси на початку другого тайму забити другий м’яч. Але вони в другому таймі дуже рано забили в наші ворота.

Ми намагалися втримати цей результат, опустилися нижче, стали ближче грати до своїх воріт і пропустили другий гол. Але загалом це був досить непоганий, рівний матч.

Вийшов Зінченко – він дуже сильно вплинув на гру. Це дуже хороший футболіст «Арсенала», що змінив гру команди. Якби ми програли комусь [іншому], було б прикро. А так програли Україні – і це нормально”.

Гравці після поразки у фіналі дуже розчаровані. Завжди, після кожного матчу, будь-який гравець програє – і він розчарований. Всі хочуть перемагати, особливо коли грають за національну збірну. Але нам потрібно розуміти, що ми грали проти сильної команди, і працювати далі.

Майбутнє збірної Ісландії? Ми будуємо команду. У нас дуже багато нових футболістів, молодих гравців, що ще прийдуть у команду. Бачимо, що в України також молода команда, і нам потрібно будувати так само на основі цієї команди Ісландію майбутнього. У нас дуже скоро Ліга націй, будемо готуватися і грати там. Просто будемо дивитися в майбутнє».