Федерація футболу Франція (ФФФ) оголосила про проведення хвилини мовчання перед товариським матчем національної команди з чилійцями на згадку про жертв теракту в москві 22 березня.

В організації назвали це “солідарністю з російським народом”, забувши, що цей народ масово підтримує війну проти України.

Про це в ефірі телеканалу Europe 1 заявив президент ФФФ Філіп Діалло. Функціонер підкреслив, що французька федерація не змогла організувати подібний захід перед грою з Німеччиною 23 березня – за добу після подій у рф – через те, що програму було повністю узгоджено.

“Після подій, що відбулися, нам необхідно проявити велику солідарність з російським народом. Будьте впевнені, що Федерація футболу Франції повністю солідарна з російським народом і своїми російськими колегами”, – сказав Діалло.

При цьому його не бентежить той факт, що російська влада та особисто диктатор володимир путін бездоказово звинувачує у підготовці теракту Україну, продовжуючи обстрілювати мирні міста нашої країни та вбивати її мешканців. У кремлі щоразу видають відверту брехню про події в москві, замовчуючи повний провал спецслужб та силовиків.