Голкіпер національної команди України та Бенфіки Анатолій Трубін потрапив до символічної збірної чемпіонату Португалії на даний момент з найнижчою оцінкою серед усіх польових гравців цієї одинадцятки.

Анатолій Трубін продовжує доводити керівництву Бенфіки, що його підписання було вірним кроком. Так, наш співвітчизник потрапив до символічної збірної чемпіонату Португалії на даний момент з оцінкою у 7.00.

Відзначимо, що у всіх інших гравців середній бал вищий, ніж в українця. А найбільша оцінка у нападника Спортінга Віктора Дьокереша – 8.13.

Також серед кращих, крім Трубіна, ще шість футболістів Бенфіки.

Анатолій Трубін у поточному сезоні зіграв за лісабонських «орлів» у 39-ти поєдинках: 37 пропущених голів, 14 матчів «на нуль». Transfermarkt оцінює 22-річного стража воріт у 25 мільйона євро.

Після 26-ти турів Бенфіка має в активі 64 очки та займає другий щабель у турнірній таблиці португальської Прімейра-ліги. Відставання від лісабонського Спортінга складає один пункт, але у «левів» є ще гра у запасі.

У наступному турі команда українця вдома прийматиме Шавіш. Поєдинок заплановано на 30 березня. Початок гри на стадіоні «Да Луш» о 18:00 за київським часом.