Збірна України вдруге поспіль зіграє у домашньому екіпіруванні у кваліфікації на чемпіонат Європи. Раніше у жовтій формі підопічні Реброва обіграли Боснію і Герцеговину.

Сьогодні, 26 березня, збірна України відіграє фінальний матч плей-оф кваліфікації Євро-2024. “Синьо-жовті” поміряються силами з Ісландією в боротьбі за путівку на чемпіонат Європи, пише 24 канал.

Напередодні зустрічі команди визначились із ігровими формами. Україна на правах номінального господаря поля обрала домашній комплект форми. Наші збірники вийдуть на поле у Вроцлаві в жовтому екіпіруванні.

У свою чергу наш воротар одягне зелений светр. Тим не менш, на полі буде панувати саме синьо-жовта атмосфера, оскільки Ісландія одягнеться у синю форму. Натомість воротар суперників буде носити червоне екіпірування під час гри.

Зустріч у Вроцлаві розпочнеться о 21:45 за київським часом. Пряма трансляція матчу Україна – Ісландія буде доступна на регіональних каналах Суспільного, а також на ОТТ-платформі Megogo.

Переможець пари отримає путівку у фінальну частину чемпіонату Європи-2024, який пройде в Німеччині з 14 червня по 14 липня цього року. Україна або Ісландія потрапить у групу Е до Бельгії, Румунії та Словаччини.