Мирон Маркевич: Не здивуюсь появі в старті Яремчука, Циганкова і Маліновського

Мирон Маркевич поділився своїми очікуваннями від протистояння між збірними України та Ісландії, в якому 26 березня в польському Вроцлаві визначиться володар путівки до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в Німеччині.

– Хоча кажуть, що переможний склад, як правило, не міняють, сьогодні з перших хвилин в українській збірній будуть зміни в порівнянні з поєдинком з боснійцями минулого тижня.

Передусім, на мій погляд, йдеться про появу на правому фланзі півзахисту Віктора Циганкова замість Олександра Зубкова. Після пошкодження він вже провів кілька тренувань в загальній групі й готовий допомогти.

Оскільки останнім часом Олександр Зінченко багато пропустив через травму, тому йому може не вистачити сил на високому рівні провести два спарені матчі. Тим паче, що в Зениці з боснійцями він не вразив. На цій позиції може зіграти Руслан Маліновський, а оскільки ісландці люблять діяти від оборони, то повинне стати в пригоді його вміння потужно пробивати з-за меж штрафного майданчика.

І, нарешті, своїм виходом на заміну в Зениці Роман Яремчук довів, що навіть за ті кілька хвилин перебування на полі можна стати героєм поєдинку. Нападник «Валенсії» довів, що перебуває в бойовій спортивній формі, що знову заточений на ворота суперника. На мій погляд, в нього є всі шанси сьогодні вийти в старті.

Що ж до тактичної схеми, яку візьме на озброєння українська збірна, то вона буде звичною 4-1-4-1. Переконаний, що шалена підтримка уболівальників допоможе наших хлопцям якісно пресингувати й накривати ісландців ще на їхній половині поля. Вважаю, що більш кваліфікований підбір виконавців, налаштованість стануть запорукою успішного виступу підопічних Сергія Реброва. Головне, щоб рахунок був переможний.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

АПЛ. Борнмут Забарного поступився Брентфорду Ярмолюка

У 37-му турі АПЛ зійшлися між собою команди, у яких виступають українці - "Борнмут" та…

2 хв. ago

АПЛ. Евертон переміг Шеффілд Юнайтед – Миколенко продовжує відновлення після травми

Український захисник "Евертона" Віталій Миколенко відновлюється після травми щиколотки. Через це він пропустив вже третю…

6 хв. ago

Євро-2024 (U-17): Юрій Мороз визначився зі складом юнацької збірної України для участі у фінальному турнірі

Свій перший матч на чемпіонаті Європи юнацька збірна України U-17 (футболісти не старші 2007 року…

14 хв. ago

Джерело: Модрич залишить Реал наприкінці сезону, його номер візьме Мбаппе

Півзахисник «Реала» Лука Модріч покине команду наприкінці сезону, повідомляє журналіст Рамон Альварес де Мон.Читати далі

23 хв. ago

Паулу Фонсека: Не досяг жодних угод з іншими клубами – визначуся з майбутнім лише наприкінці сезону

Головний тренер «Лілля» Паулу Фонсека заперечив, що має конкретні домовленості щодо продовження кар’єри.Читати далі

40 хв. ago

УПЛ U-19. Кривбас у результативному матчі переміг Полісся

Сьогодні у 28 турі чемпіонату України серед юнацьких команд УПЛ «Кривбас» U-19 вдома був сильніший…

50 хв. ago