Під час паузи в чемпіонаті УПЛ футболісти “Зорі” провели одразу два контрольні матчі: 22 березня перемогли аматорів із “Полісся” (Ставки) – 3:1, а наступного дня “Оболонь” – 2:1.

Наставник “Зорі” Юрій Коваль поділився враженнями від зіграних спарингів:

“Не можна сказати, що в цих протистояннях ми награвали тактичні схеми, які стануть у пригоді в черговому календарному матчі – з “Металістом 1925”, який відбудеться 31 березня. Ці команди діють у зовсім іншому стилі, ніж харків’яни. Ось чому передусім важливо, що підопічні збагатилися такою необхідною ігровою практикою, пройшли випробування єдиноборствами, адже особливо “Оболонь” – суперник із бійцівською вдачею.

І хоча результат у спарингах не на першому плані, все ж тішить, що записали до свого активу перемоги. Так, в “Оболоні” були шанси врятуватися від поразки, але створені гольові моменти – це ще не взяття воріт.

Що ж до складу “Зорі”, то були відсутні В’ячеслав Чурко через пошкодження, Антон Боль, якого викликали до олімпійської збірної України, та Арсеній Батагов, Ігор Горбач і Олександр Яцик, які перебувають у розташуванні молодіжної збірної України”, – зазначив Коваль.