Тренер переможець сьогоднішнього матчу «ЛНЗ» – «Минай» Желько Любеновіч прокоментував гру своєї команди під час включення на УПЛ-ТБ.

«Ця перемога у першу чергу присвячується нашому футболісту – Назарію Воробчаку, який декілька днів тому переніс операцію на коліні та в якого 22-го числа було день народження. Вітаємо його таким чином з іменинами. Також сьогодні день народження у мого брата та сина – таке велике свято вийшло.

Що стосується гри, футболісти виконали все, що від них вимагається та заслужили на перемогу. Це був той футбол, який наш тренерський штаб хоче бачити. До такого футболу ми прагнемо. Будемо робити все, щоб так і продовжувати.

Дуже радий, що Кораблін та Устименко забили – їх перші голи за «Минай». Дуже радий за Устименка – він давно не забивав. Я, до речі, перед грою жартував, що саме Денис сьогодні відзначиться – так і сталося. Кораблін молодий та талановитий. Багато виконує робити і добре, що йому вдалось забити. Ця команда продемонструвала, що вона заслуговує на більше».