Культовий нападник київського Динамо Максим Шацьких поділився своїми очікуваннями від гри фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії.

Максим Шацьких впевнений, що збірна України, після дуже не простої гри з Боснією і Герцеговиною (2:1), де довелося витратити не лише чимало фізичних сил, а й нервів, все одно має впевнено проходити команду Ісландії.

«Мені здається, що буде легше. Номінально ми граємо вдома, нас будуть підтримувати більше. Хоч і гра буде в Польщі, там багато наших. Давно не бачив Ісландію, але, думаю, вони сильно не змінилися за своєю стратегією і філософією гри. Україна буде з м’ячем, контролювати його. Складніше буде вскривати цю оборону.

Задача, напевно, якомога швидше постаратися забити і гра, думаю, буде зовсім іншою. З’явиться простір, а бігти у нас є ким. Тому, я так думаю, що бажано забити якомога швидше перший м’яч і буде легше», – розповів Шацьких в інтерв’ю Dynamomania.com.

Зустріч фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграна 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи з командами Бельгії, Словаччини та Румунії.

Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться в Німеччині з 14 червня по 14 липня.