Поєдинок турнірних сусідів з першої п’ятірки групи.

Перша ліга, Чемпіонська група. 1-й тур.

Епіцентр Дунаївці – ФСК Маріуполь 1 : 1.

1 – 0. Кравчук – 39.

1 – 1. Зубков – 83.

Безумовно, це був один із найбільш очікуваних матчів у турі, адже зустрічалися дві амбітні команди. “Епіцентр” та “Маріуполь” мають всі шанси поборотися за топ-4, тому результат очного протистояння був дуже важливим. Відсутність кадрових змін у “Епіцентра” дещо дивує, але таке рішення ухвалив тренерський штаб. Приазовці навпаки суттєво підсилилися досвідченими гравцями. Фатєєв приходить у захист, Задоя – в середню лінію, Савін займе місце вінгера. Ці новачки сьогодні вийшли з перших хвилин.

Очікувалося, що гра буде конкурентною, але перший тайм здивував багатьох. Господарі поля грали агресивно, швидко доставляли м’яч до заключної третини поля і намагалися кожну атаку завершити ударом. Вже у першій половині тайму рахунок міг бути 3:0, але підопічних Нагорняка підвела реалізація. Здається, що до такої гри суперника приазовці не були готові. Ще до перерви футболісти “Епіцентра” все ж досягнули свого. Кравчук з-за меж штрафної пробив у дальній кут – 1:0. “Маріуполь” не схожий був сам на себе.

Приазовці після перерви почали більше контролювати м’яч, але в атаці у них сьогодні були суттєві проблем. Жмурко залишався без роботи і це не могло не радувати Нагорняка. Давно ми не бачили такої невиразної гри “Маріуполя” у захисті. За рахунком господарі поля грали впевнено і повільний темп зустрічі їх влаштовував.

А ось після стандарту маріупольці могли забивати. Після подачі з кутового головою пробивав Шушко, але його удар парирував Жмурко. Врятував свою команду 26-річний голкіпер. Свою перевагу колектив Нагорняка не втримав. Після помилки захисників потужно у дальній кут пробив Зубков – 1:1. У підсумку, гра завершилася внічию.