Металург очолює цю групу, але взимку команду залишило декілька провідних гравців, а нещодавно і головний тренер Володимир Микитин. Хуст, який перебуває на дні турнірної таблиці, залишило теж декілька футболістів. Програшна серія підопічних Володимира Циткіна у Першій лізі тривала 9 (!) ігор.

Перша ліга, група Вибування. 1-й тур.

Металург Запоріжжя – ФК Хуст 1 : 4.

1 – 0. Васильченко – 20.

1 – 1. Шевчук – 21.

1 – 2. Новіков – 48.

1 – 3. Чабан – 73.

1 – 4. Гарнага – 75.

Від запорізького “Металургу” який претендував на участь у групі “Чемпіонській” за підсумком першої частини сезону мало що залишилося. У клуба суттєві фінансові проблеми і через це головний тренер та лідери залишили команду. Радикально скотитися вниз буде важко – все ж багато очок здобуто восени, але і серед лідерів не очікуємо побачити запоріжців. “Хуст” зараз посідає останнє місце, тому для них кожен заліковий пункт на вагу золота. Матч проти кризового “Металурга” – хороша можливість нарешті перервати сереії із дев’яти поразок поспіль. Якщо не вигравати у футболістів, які восени ще грали за “Металург-2”, то кого тоді ще перемагати?

Вже на 17-й хвилині мали відкривати рахунок гості. Місанов помилився на власній половині поля і м’яч опинився у Борисенка, але він з декількох метрів не зміг переграти голкіпера. Це саме той епізод, коли незабити було складніше ніж забити. А ось запоріжці свій момент реалізували. Владислав Васильченко реалізував вихід один на один – 1:0. Жахливий провал захисників “Хуста”.

Раділи запоріжці менше хвилини. У наступній атаці шикарним ударом з-за меж штрафної відзначився Володир Шевчук – 1:1. Було приємно, що обидві команди активно грали в атаці, але майстерності все ж не вистачало. Більше голів у першій половині зустрічі не було.

Відразу після перерви гості вийшли вперед. Приходько прострілив, а Новіков розстріляв ворота – 1:2. Дебютний гол для Сергія у складі “Хуста”. На 73-й хвилині всі питання про переможця були зняті. Чабан на швидкості увірвався до штрафної і з другої спроби переправив м’яч у сітку – 1:3. До такого рівня юні запоріжці не готові. Через три хвилини рахунок вже став розгромним. Після подачі Шевчука головою у дальній кут пробив Гарнага – 1:4. За “Хуст” сьогодні забили три новачки.