Раніше суперники зустрічалися лише у Другій лізі і двічі перемога була на боці Поділля.

Перша ліга, група Вибування. 1-й тур.

ФК Чернігів – Поділля Хмельницький 2 : 2.

0 – 1. Боженар – 6.

0 – 2. Оробець – 20.

1 – 2. Кривобороденко – 65.

2 – 2. Федосов – 70.

Третя команда групи приїхала у гості до восьмої. Хмельницький колектив взимку втратив низку своїх лідерів, тому перед тренерським штабом у міжсезоння стояло непросте завдання. Був створений певний запас, щоб боротися й у такому складі за уникнення вильоту й навіть плей-оф. Більшість новачків “Чернігова” – молоді футболісти, тому складно прогнозувати, чи всі зіграють на рівні свого потенціалу. У стартовому складі “сіверян” з новачків вийшов лише Олег Осипенко.

Початок зустрічі шокував господарів поля. Після прострілу Гемеги потужно у верхній кут пробив Боженар і м’яч від поперечини залетів у ворота – 0:1. Пропущений м’яч змусив футболістів “Чернігова” грати активніше у заключній третині поля, але довести свої атаки до логічного завершення не вдавалося. В середині першого тайму помилка Кривобороденка на власній половині поля призвела до другого голу у ворота “Чернігова”. Удар Кобзаря заблокував захисник, але першим на добиванні опинився Оробець – 0:2. Дуже ефективно грали в нападі сьогодні підопічні Костишина. Другий пропущений м’яч суттєво вплинув на “сіверян”. Більше голів до перерви не було.

У другій половині зустрічі господарі намагалися повернути інтригу у гру, але до їхньої гри в атаці було дуже багато питань. На 65-й хвилині фортуна посміхнулася “Чернігову”. Кривобороденко наважився на удар з-за меж штрафної і м’яч з рикошетом від Корешкова залетів у ворота – 1:2. Через п’ять хвилин все перевернулося з ніг на голову. Після прострілу Федосова з декількох метрів переправив м’яч у сітку Школьний – 2:2. Приносити перемогу “Чернігову” міг Федосов, але він влучив у поперечину. В останні півгодини гостям було дуже непросто у функціональному плані. У підсумку, результативна нічия.