Півзахисник збірної України Володимир Бражко прокоментував свій дебют за збірну України та гру команди в матчі з Боснією і Герцеговною (2-1).

Про дебют

– Готувався до цього, було чимало думок. Заспокоював себе, трішки хвилювався, але багато хлопців мене підтримали, головний тренер. Вийшов зі спокійною головою. Так, були помилки, але головне, що ми перемогли.

Наскільки емоційний був матч

– Зараз без емоцій, їх всі залишив на полі. Все віддав уболівальникам та команді. Намагався допомогти по максимуму, сподіваюся, що вийшло. Як оцінюю дебют? Нормально, але є куди покращуватися.

Про гру команди

– Першу та другу зону проходили без проблем. А ось у третій зоні, коли доставляли м’яча вперед, не могли зробити якихось комбінацій та створити моменти. З цим була проблема. У другому таймі трішки перебудувалися, я почав сідати третім захисником для розіграшу. Зінченко та Судаков грали опорними півзахисниками, більше як інсайди. В них та у флангових захисників було більше простору. Десь вийшло. Потім мене вже змінили, грали у два нападники, створили моменти і забили. Дуже радий, що ми перемогли, це найголовніше.

Про те, що догравали матч у п’ять захисників

– Дуже переживав, сидів, нічим не міг допомогти команді. Коли ти на полі, то щось можеш змінити, а коли поза ним, то вже нічого. Тож я лише переживав за хлопців, щоб ми все ж перемогли.