Нещодавно 36-річний Ігор Касьяненко не сів разом із делегацією Чорноморця на літак, який прямував із Туреччини до Молдови. Тренер самостійно залишив місцезнаходження одеського клубу.

Незабаром стало відомо, що Касьяненко прибув до США і вже приступив до роботи у якості тренера у футбольному клубі Дейд Каунті з Майамі.

Колишній асистент Романа Григорчука вирішив не пояснювати свої дії, адже вважає, що це нашкодить головному тренеру Чорноморця.

«Не можу нічого коментувати – ні про Дейд Каунті, ні про те, де я перебуваю, адже з великою повагою ставлюся до Романа Йосиповича Григорчука. Тому будь-які мої коментарі можуть вплинути на цю дуже хорошу людину».

Також Касьяненко заявив, що нічим не відрізняється від футболістів, які також виїхали із України.

«Повторюся: не нічого коментуватиму – просто не хочу. Я маю на це право. Не хочу далі втягуватись у цю історію і не знаю, кому вона важлива. Не розумію, чим я відрізняюся від інших футболістів, які виїхали за кордон та не повернулися до України. І чому не було до мене такої уваги, коли до моєї квартири прилетів “шахед”, і ніхто про це не написав?» – заявив Касьяненко для Sport.ua.