Збірна України у матчі плей-офф за вихід на Євро-2024 зіграє з Боснією та Герцеговиною.

Зустріч збірної Боснії та Герцеговини з Україною відбудеться в місті Зениця на стадіоні “Біліно Поле”. Матч стартує о 21:45 за київським часом. Це лишень півфінал плей-офф за вихід на Євро-2024. Він буде проведений в один матч, а тріумфатор зіграє з переможцем пари Ізраїль – Ісландія.

Телетрансляція доступна на платформі MEGOGO (за наявності відповідної підписки). Також поєдинок покаже Суспільне. Гру можна переглянути в цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT, які не мають прав на трансляцію матчів відбору Євро-2024).

Віктор Циганков вчора тренувався у загальній групі, але тренерський штаб вирішив не ризикувати здоров’ям вінгера. Лідер Жирони не потрапив до заявки на матч проти боснійців. Крім нього, Сергій Ребров залишив поза заявкою Попова, Піхальонка, Сікана та Караваєва.

Стартові склади

Боснія та Герцеговина: Шехіч – Ахмедходжіч, Гаджикадуніч, Колашинац – Дедіч, Цімірот, Хайрадіновіч, Круніч, Газібеговіч – Джеко, Деміровіч.

Стартовий склад збірної України: 23. Андрій Лунін, 16. Віталій Миколенко, 22. Микола Матвієнко, 13. Ілля Забарний, 2. Юхим Конопля, 17. Олександр Зінченко (к), 14. Володимир Бражко, 7. Георгій Судаков, 10. Михайло Мудрик, 20. Олександр Зубков, 11. Артем Довбик.

Запасні: 1. Георгій Бущан, 3. Богдан Михайліченко, 4. Максим Таловєров, 5. Сергій Сидорчук, 6. Микола Шапаренко, 8. Руслан Маліновський, 9. Роман Яремчук, 12. Анатолій Трубін, 15. Валерій Бондар, 18. Владислав Ванат, 19. Олексій Гуцуляк, 21. Олександр Тимчик.