На думку штучного інтелекту, до послуг якого все частіше звертаються люди з будь-яких питань, фаворитом у матчі плей-оф до Євро-2024 між Боснією і Герцеговиною та Україною є команда Сергія Реброва, яка має перемогти з мінімальним рахунком.

Сайт Sport-express.ua у день гри між Боснією і Герцеговиною та Україною вирішив провести цікавий експеримент і попросив чат-бота штучного інтелекта спробувати себе у ролі футбольного експерта. От що з цього вийшло:

«Як футбольний експерт, я вважаю, що сьогоднішній матч між збірними України і Боснії буде напруженим і цікавим. Збірна України має сильну команду з талановитими гравцями, які можуть демонструвати високий рівень гри.

З іншого боку, Боснія також має гравців, здатних здивувати. Я передбачаю, що обидві команди покажуть агресивну гру і заб’ють голи, але мій прогноз – нічия з рахунком 2:2 або мінімальна перемога України з рахунком 1:0», – видав у відповідь на запит Copilot від Майкрософт.

Поєдинок 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
Початок матчу, який буде зіграно на стадіоні «Біліно Поле», о 21:45 за київським часом.
У разі перемоги збірна України зустрінеться з переможцем у парі Ізраїль – Ісландія. Фінальний поєдинок може відбутися 26 березня в польському Вроцлаві.