Колишній гравець національної збірної України та київського Динамо Віктор Леоненко розкритикував нападника Жирони Артема Довбика за його низьку результативність в останніх поєдинках Ла Ліги.

Віктор Леоненко вважає, що зараз у збірній України, тому списку гравців, яких викликав на матч плей-оф проти Боснії і Герцеговини Сергій Ребров, немає дійсно класних форвардів, а Артем Довбик, який поставив на вуха іспанську Ла Лігу вже у першому ж своєму сезоні на Піренеях, мовляв, просто розпіарений гравець.

«Ребров викликав найкращих на даний момент. У нас що, ще хтось є? Яка різниця кого він викликав, якщо грати все одно буде Довбик. 

У нас люблять ліпити зірок із футболістів, які ще не відбулися. Потрібна стабільність, а не забити 20 голів за десять матчів, а потім вісім турів сидіти без результативних дій. Якби я не забивав вісім матчів поспіль, то Сабо збожеволів би, а Григорій Михайлович Суркіс вивіз би мене в ліс», –  розповів Леоненко в інтерв’ю  «Українському футболу».

  • Поєдинок 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Початок матчу, який буде зіграно на стадіоні «Біліно Поле», о 21:45 за київським часом.
  • У разі перемоги збірна України зустрінеться з переможцем у парі Ізраїль – Ісландія. Фінальний поєдинок може відбутися 26 березня в польському Вроцлаві.
  • Артем Довбик зіграв за Жирону у сезоні 2023/2024 30 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 14 голів, сім результативних передач.