Футбольний союз Боснії і Герцеговини опублікував детальний план підготовки своєї команди до півфінального матчу плей-оф відбору Євро-2024 проти нашої національної команди.

Отже, офіційно свій збір суперник розпочне сьогодні, у понеділок, 18 березня. Протягом дня гравці БіГ збиратимуться в готелі Austria&Bosnia, що знаходиться у передмісті Сараєво містечку Іліджа. На 15:00 (тут і далі будемо вказувати київський час) заплановано спілкування зі ЗМІ, а на 20:00 — тренування на столичному стадіоні Грбавіца. Перші 15 хвилин заняття будуть відкритими для преси.

У вівторок, 19 березня, програма повториться, а вже у середу, 20 березня буде суттєва відмінність. Передматчева прес-конференція Саво Милошевича та одного з гравців його команди розпочнеться о 13:00 у приміщенні ФСБіГ в Сараєво. З тренуванням все стандартно.

У цей же день, але у Зениці на стадіоні Біліно Поле, де 21 березня відбудеться матч, о 18:00 розпочнеться прес-конференція Сергія Реброва і одного з гравців нашої команди. Тренування синьо-жовтих на арені вирішального поєдинку розпочнеться о 18:30.

Півфінальна битва плей-оф відбору Євро-2024 Боснія і Герцеговина — Україна розпочнеться о 21:45.