АПЛ. Бернлі в більшості переміг Брентфорд Ярмолюка

Український півзахисник “Брентфорда” Єгор Ярмолюк опинився у запасі команди на матч з “Бернлі”. Зустріч клубів відбулася в рамках 29-го туру АПЛ.

АПЛ, 29-й тур.

Бернлі – Брентфорд 2 : 1.

1 – 0. Бруун Ларсен – 10-пен.

2 – 0. Фофана – 62.

2 – 1. Аєр – 83.

Вил: Регілон (Брентфорд) – 9хв пряма червона картка.

Жахливий початок для Брентфорда, в запасі якого почав українець Єгор Ярмолюк. Екс-захисник Реала, Тоттенхема і Манчестер Юнайтед Регілон “феєрично” повернувся після травми. Іспанець якогось дива вирішив, що можна штовхати Вітінью, будучи останнім захисником у своєму штрафному. На стадіоні Бернлі дуже довго не могли увімкнути VAR, аби головний суддя переглянув епізод особисто. Хвилин 2-3 простояв Даррен Бонд перед монітором, поки йому не показали епізод. Це пенальті та червона Регілону. Брун Ларсен ідеально виконав 11-метровий.

Дара О’Ші назад відкинув напрочуд майстерно. Пощастило захиснику Бернлі, що 25-річний голкіпер збірної Косова Муріч, який дебютує сьогодні в АПЛ, встиг у підкаті вибити м’яч, що вже потроху пересікав лінію воріт. На добиванні поганенько зорієнтувався Айвен Тоуні, якому нині виповнилося 28 років. Нападник збірної Англії пробив поміж ніг О’Ші, але прямолінійно в Муріча. Датро Фофана, який належить Челсі, з метра перед порожніми воротами видав щось неймовірне, не влучивши і близько.

Тоуні розкішно розіграв штрафний, поки всі заснули, крім його партнера. Вісса рванув за спину останньому захиснику ідеально, але проти Муріча нічого не вдіяв – блискучий вихід воротаря, який раніше належав Манчестер Сіті. Чого не скажеш про Флеккена. Спочатку кіпер Брентфорда врятував після удару Ларсена у ближній кут, але потім викинув м’яч з рук так, що його обікрав Фофана. Датро сьогодні не в гуморі, тому воротар суперника встиг у підкаті виправитися і вибити на кутовий.

Фофана продовжив феєрію на початку другої половини. Спочату не замкнув простріл з флангу, потім ледь не привіз пенальті, завалюючи суперника у своєму штрафному. На “десерт” ногою розбив до крові обличчя Роерслева. Ярмолюк вийшов на 59 хвилині, замінивши незвично пасивного Оньєку. Замість закривавленого Роерслева, в якого підозра ще й на струс мозку, вийшов куди атакувальніший Льюїс-Поттер. Останній змарнував класний шанс на контратаці, а у наступному епізоді Фофана розібрався нарешті майстерно, прокинувши повз Флеккена.

Знову перевіряли, чи не привіз Фофана пенальті, а в наступній атаці Ярмолюк встиг відпрацювати і не дати суперникам розвинути перевагу до 3:0. Та просто вантаж у чужий штрафний – буде тобі щастя. Мбемо накрутив і віддав, Баптіст подав (обоє вийшли на заміну), Айєр зовсім самотній замкнув. Перед тим Тоуні якимсь дивом не прошив Муріча ударом впритул.

Максимович Назар

Recent Posts

Єгор Твердохліб: Було цікаво спробувати свої сили на фоні киян

Півзахисник "Кривбасу" Єгор Твердохліб прокоментував виїзну поразку від "Динамо Київ", 1:3.Читати далі

2 хв. ago

Джерело: Полісся готується підписати коштовного чемпіона світу

Селекційний відділ житомирського клубу вже розпочав підготовку до нового сезону.Читати далі

8 хв. ago

Микола Шапаренко – Усику: “Король”

Хавбек "Динамо" Микола Шапаренко у своєму Instagram привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф'юрі…

2 години ago

Денис Попов провів 100-й матч за Динамо

У поєдинку 29-го туру чемпіонату України проти криворізького «Кривбаса», у якому динамівці вдома здобули перемогу…

2 години ago

Юрген Клопп: Мій час в Англії добіг кінця

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп висловився про своє майбутнє.Читати далі

2 години ago

Кріштіану Роналду: Арсенал не виграє чемпіонат

Форвард «Аль-Насра» Кріштіану Роналду не вірить, що «Арсенал» стане чемпіоном. Читати далі

2 години ago