У суботу, 16 березня, Металіст 1925 приймав у Києві на стадіоні Лівий Берег Рух і зазнав розгромної поразки від гостей зі Львова.

Українська Прем’єр-ліга. 21-й тур.

«Металіст 1925» – «Рух» – 1:4

 Голи: Імереков, 84 – Плюман, 18 (пен.), 36, Пастух, 20, Підгурський, 34

 Попередження: Червак, 90, Мозіль, 90+1 – Підгурський, 29

 Роман, 50 (грубий фол)

«Металіст 1925»: Проценко (Мозіль, 52) – Фарина, Червак, Імереков, Капінус (Жичиков, 81) – Юрченко – Габелок, Арі (Русин, 58) – Гармаш – Бичек (Борячук, 58), Юсов (Фрімпонг, 81).

Запасні: Сидоренко, Безуглий, Обінайя, Вачіберадзе, Дмитренко.

«Рух»: Ледвій – Роман, Дідик, Слюбик, Сич – Таллес (Лях, 51), Підгурський (Холод, 60), Пастух – Плюман (Руніч, 60), Карабін (Теслюк, 90+4), Квасниця (Федор, 90+3).

Запасні: Герета, Кітела, Столярчук, Непейпієв.

Арбітр: Клим Заброда (Київ).

Команди активно розпочали матч та обмінялися моментами вже до 15-ї хвилини, а потім ударну трихвилинку видав Рух. Спочатку Квасниця обіграв Фарину і той сфолив на ньому. За що було призначено пенальті, яке впевнено реалізував Плюман. А вже на 20-й хвилині Квасниця додав до заробленого пенальті гол. Після цього Рух продовжив атакувати і ще до перерви довів рахунок до розгромного. Спочатку відзначився Підгурський, а потім дубль оформив Плюман.

Другий тайм розпочався з вилучення Романа, який на 50-й хвилині стрибнув у грубий підкат проти голкіпера харків’ян Проценка, за що був “вигнаний” з поля. Також після цього моменту Проценка замінив Мозіль, оскільки він не зміг продовжити гру. Після цього Металіст 1925 намагався забити хоча б гол престижу і йому це майже вдалося на 72-й хвилині, коли Русин заштовхав м’яч у ворота після подачі кутового, але перед цим Гармаш потрапив в офсайд. Тому цей гол було відмінено, але харків’янам з другої спроби вдалося відквитати один гол. Знову допоміг кутовий, подачу з якого на 84-й хвилині замкнув Імереков. Після цього ще був відмений пенальті у ворота Руху, який спочатку помилково призначили за влучання м’яча в спину Слюбику.