Головний тренер Кудрівки-Ниви Роман Локтіонов оцінив для пресслужби клубу готовність команди до старту весняної частини сезону, а також наголосив на важливості кожного залікового пункту.

– Пане Романе, як ви оцінюєте загальний прогрес команди з початку зборів до теперішнього?

– В першу чергу, хочеться подякувати керівництву клубу, зокрема президенту за комфортні умови для роботи та тренувань. Щодо прогресу, попри те, що в нас команда повністю зібрана з нуля, за ці два місяці хочу сказати, що прогрес помітний і дуже хороша динаміка за цей час. В команді розумні футболісти, які швидко зрозуміли нашу ідею. Звичайно, хтось більше розуміє, хтось менше, але в цілому, якщо брати командні дії, то динаміка позитивна. До чемпіонату підходимо з розумінням гри як в обороні так і в атаці, тому я задоволений.

– Як оціните стан команди перед стартом другого колу чемпіонату?

– Ми зараз вже вийшли на тижневий цикл, я радий, що майже всі наші травмовані гравці вже «в строю», не рахуючи двох футболістів. Але, в цілому, ми підходимо до чемпіонату в хорошому стані.

– Які команди ви вважаєте найбільшими конкурентами у другому колі, і як плануєте підготувати команду до матчів з ними?

– Я не можу сказати, що буду виділяти якусь одну команду. У нас всього 10 матчів, і кожне очко буде на вагу золота. До кожного суперника ми готуватимемося серйозно, аналізувати його, моделювати гру проти нього. До кожної команди ми готуємося дуже серйозно та максимально працюємо над тим, щоб не втрачати очки.

Пресслужба ПФЛ