Серія А. Болонья мінімально обіграла Емполі Коваленка

Болонья мінімально обіграла Емполі в рамках 29-го туру Серії А.

Програму 29-го туру відкривав матч між претендентом на Лігу чемпіонів та борцем за виживання. Однак не все так однозначно, адже Емполі на своєму полі ніколи не програвав Болоньї в рамках Серії А. До того, гості не можуть розраховувати на Джошуа Зіркзеє, який через травму пропустить приблизно місяць.

Навіть без свого лідера Болонья домінувала. Хоча доречніше сказати – контролювала гру. По-справжньому гострих моментів було обмаль. Емполі дуже організовано захищався. Іноді просто щастило. Як-от у моменті, коли Ньянг вибив із порожніх воріт. Форвард зробив роботу своїх захисників.

Дуже потужно “россоблу” провели лише завершальні 10 хвилин. Неймовірний момент не використав Салемакерс. Бельгієць не зміг відправити м’яч у ворота з близької відстані. Слідом у воротарському господарів виникла “пожежа”, але Капріле продемонстрував дива реакції. Через кілька хвилин мав розстрілювати ворота Орсоліні, який замість цього з кількох метрів запустив м’яч на трибуни.

Останні хвилини Емполі провів у меншості, хоча вилучень не було. Ебуехі отримав травму, а заміни у Давіде Ніколи закінчилися. І лише тоді Болонья змогла пробити Капріле. Господарі спробували розігнати контратаку – обрізалися, з ударом Калафіорі кіпер впорався, але ніхто не завадив Фабіану добити. Команда Віктора Коваленка, який відіграв пів години, програла третій матч поспіль. Емполі розташувався над самісінькою зоною вильоту. Болонья закріпилася на четвертому місці.

Максимович Назар

Recent Posts

Генк обіграв Антверпен і піднявся на 4 місце. Соболь вийшов на 85-й хвилині

19 та 20 травня пройшли матч передостаннього 9-го туру топ-шістки чемпіонату Бельгії.Читати далі

25 секунд ago

Мороз: Поразка від Сербії мало що змінить. Треба виходити і перемагати в кожній грі

Головний тренер юнацької збірної України U-17 Юрій Мороз прокоментував поразку від команди Сербії (0:1) у стартовому матчі…

4 хв. ago

Оболонь має кадрові проблеми перед вирішальним матчем в УПЛ

Досвідчений захисник «Оболоні» Павло Лук'янчук не встигне відновитися до поєдинку заключного туру УПЛ – з «Олександрією»,…

7 хв. ago

Салах: Ми знаємо, що трофеї – це головне

Вінгер "Ліверпуля" Мохамед Салах розповів, що команда в наступному сезоні намагатиметься здобути трофеї.Читати далі

8 хв. ago

Бензема ймовірно залишить Аль-Іттіхад влітку

Нападник Карім Бензема змінить клуб улітку. Форвард не зміг адаптуватися до Саудівської Аравії. Своїм близьким та…

10 хв. ago

Тренер Поділля розповів, чому вирвав червону картку з рук арбітра

Наприкінці поєдинку 9-го туру групи «Вибування» Першої ліги «Металург» – «Поділля» червону картку було показано…

1 годину ago