У п’ятницю, 15 березня, Олександрія та Ворскла зіграли матч 21-го туру УПЛ, який завершився мінімальною перемогою господарів.

Перший тайм гри видався не багатим на моменти і логічно завершився з рахунком 0-0. Натомість в другій половині гри обидві команди заграли активніше, але моментів все одно було обмаль. Але Олександрії вдалося забити гол зі стандарту. Сталося це на 68-й хвилині, коли Ковалець замкнув подачу зі штрафного від Скорка. Цей гол і залишився єдиним у матчі, попри намаганння Ворскли відігратись наприкінці матчу, яка ще й залишилась в меншості на 90-й хвилині. При чому цю червону захисник полтавців отримав за те, що щось сказав у бік арбітра після свого ж фолу.

УПЛ, 21-й тур

Олександрія 1-0 Ворскла

Голи: Ковалець, 68′

Вилучення: – Хрипчук, 90′ 

Олександрія: Шевченко – Копина, Кампос, Логінов,  Мартинюк (Скорко, 65′) – Смирний, Сігеєв –  Калітвінцев (Безерра, 65′), Ковалець (Бєляєв, 79′), Шулянський (Костишин, 87′) – Кулаков (Де, 79′).

Ворскла:  Ісенко – Бацула, Хрипчук, Корнієнко, Пердута – Сіссоко (Павлюк, 82′), Челядін (Толі, 69′) – Крупський, Степанюк (Кане, 46′), Мякушко (Нестеренко, 69′) – Ковталюк (Галас, 82′).

Арбітр: Олександр Омельченко (Слов’янськ).

Зазначимо, що після цієї перемоги Олександрія залишилась на одинадцятому місці в УПЛ, але наздогнала за очками Чорноморець і відірвалась на 7 бадів від зони перехідних матчів. Ворскла ж залишається сьомою.