15 березня 2024 року. 21:45. Емполі.
“Карло Кастеллані” Серія А, 29-й тур
Де подивитися: Megogo
Травмовані: Ісмаїлі – Зіркзе, Сумаоро, Карлссон
Дискваліфікований: Фацціні (“Емполі”)

“Емполі”

Після серії відмінних результатів “Емполі” програв два останні матчі в чемпіонаті – “Кальярі” і “Мілану”, обидва – з рахунком 0:1. Після цього знайшлися гарячі голови, які звинуватили президента клубу Фабріціо Корсі в тому, що в його інтересах, щоб команда вилетіла в Серію Б – мовляв, у цьому разі він отримає так звані “парашутні виплати”. Коли Корсі поставили запитання з цього приводу, він просто покрутив пальцем біля скроні. “Моя команда зробить усе можливе, щоб обіграти “Болонью”, – заявив він.

Що ж стосується поразки від “Мілана”, то після фінального свистка вболівальники критикували не Давіде Ніколу, а Стефано Піолі – “Мілан” зіграв занадто обережно…

“Болонья

Сім матчів тривала безпрограшна серія “Болоньї”, але коли на “Ренато Даль’Ара” приїхав “Інтер”, команді Тьяго Мотти довелося капітулювати (0:1). Єдиний гол у матчі був забитий захисником “Інтера” Біссеком на 37-й хвилині, і, за словами Мотти, його команда легко могла б його уникнути.

А ще “Болоньї” варто було б уникнути травми свого найкращого бомбардира Йосуа Зіркзе. Нідерландець вибув на три-чотири тижні і залишив позицію центрфорварда вакантною. “Хто б не вийшов грати в центрі нападу, я не хочу, щоб цей хлопець наслідував Зіркзе”, – заявив Мотта.

“Болоньї” на “Кастеллані” доведеться непросто – россоблу ще жодного разу не перемагала “Емполі” в гостях у рамках Серії А.