Залізничний ФК Локомотив Київ завершує третій, заключний етап зимової підготовки до другої частини чемпіонату ПФЛ.

Разом з насиченою програмою зазнав змін і склад команди. У міжсезоння “залізничники” попрощалися з Богданом Хобтою, Антоном Богданом, Артемом Уманцем та Данилом Овчаренком.

“Зміни відбулися і це нормально. Конкуренція обов’язкова для зростання футболістів. Ми, в свою чергу, дуже обережно підходимо до кадрових змін, аби не порушити налагоджений мікроклімат в команді. У нас була чудова атмосфера в першому колі: ми були об’єднані однією метою і були єдиним механізмом, починаючи від президента, тренерського штабу і гравців. Безумовно важливо, щоб нові гравці це враховували і розуміли”, – розповів пресслужбі Локомотиву головний тренер Вадим Лазоренко.

За три збори Локо провели вісім контрольних матчів, за рахунок яких і пройшов основний відбір нових потенційних гравців команди. Вже від наступного тижня кияни розпочинають активно тренуватися, готуючись до першої гри поновленого турніру.

Про мету, поставлену перед командою, головний тренер відповідає лаконічно: “Мета, напевно, виключно стратегічна – вигравати кожну гру, боротися за постійний розвиток і прогрес, надаючи досвід і можливість молодим, перспективним гравцям. Щодо місця в таблиці, то будемо зосереджено працювати, щоб бути в сімці найкращих у турнірній таблиці”.

Відомо вже про десятку нових, молодих та цікавих гравців, яких клуб представить наступного тижня. Перший матч весняної частини “залізничники” проведуть в гостях 24 березня, суперником стане Дружба Мирівка.

Пресслужба ПФЛ за матеріалами ФК Локомотив