Центральний півзахисник мадридського Реала Тоні Кроос отримав виклик до збірної Німеччини, повідомляє прес-служба національної команди.

Таким чином, Кроос уперше з 2021 року зможе зіграти за збірну своєї країни. Нагадаємо, що він оголосив про завершення міжнародної кар’єри після Євро-2020. Але у лютому цього року вирішив повернутися до збірної, за яку протягом 11 років зіграв 106 матчів, забив 17 голів і став чемпіоном світу у 2014 році.

Повністю заявка збірної Німеччини з 26 футболістів виглядає так:
Воротарі: Мануель Нойєр (Баварія), Марк-Андре тер Штеген (Барселона), Бернд Лено (Фулгем), Олівер Бауманн (Хоффенхайм)
Захисники: Давид Раум, Бенджамін Хенрікс (обидва – Лейпциг), Антоніо Рюдігер (Реал), Антон Вальдемар, Максиміліан Міттельштадт (обидва – Штутгарт), Жонатан Та (Байєр), Робін Кох (Лідс), Ян-Ніклас Бесте (Хайденхайм), Йозуа Кімміх (Баварія)
Півзахисники: Джамал Мусіала, Александар Павлович (обидва – Баварія), Тоні Кроос (Реал), Паскаль Грос (Брайтон), Ілкай Гюндоган (Барселона), Кріс Фухріх (Штутгарт), Флоріан Вірц, Роберт Андріх обидва – Байєр)
Нападники: Деніз Ундав (Штутгарт), Максиміліан Байєр (Хоффенхайм), Ніклас Фюлькруг (Боруссія Д), Кай Хаверц (Арсенал), Томас Мюллер (Баварія)

Зазначимо, що у складі збірної Німеччини може дебютувати одразу п’ять гравців – Ундав, Байєр, Бесте, Міттельштадт та Павлович.

Німці проведуть два товариські матчі. У суботу, 23 березня, Бундестім зіграє з Францією, а у вівторок, 26 березня – з Нідерландами.