10 березня Інтер Маямі зазнав поразки у яскравому матчі МЛС проти Монреаля, який закінчився із рахунком 2:3 не на користь команди Сергія Кривцова.

Сам українець вийшов у стартовому складі, врятував команду у одному з моментів, однак не зумів завадити суперникам тричі відзначитись у воротах Інтера.

Відоме англомовне видання Goal розібрало захисний аспект виступу Маямі, прокоментувавши в тому числі й гру Кривцова.

«Маямі має дві дуже різні проблеми зі своїми основними центральними захисниками. 19-річному аргентинцю Томасу Авілесу потрібно більше досвіду. Він ще молодий, трохи невпевнений у собі, можливо, навіть наївний.

Його партнер Кривцов перебуває на іншому кінці кар’єри. 32-річний гравець не наділений швидкістю, і в команді на кшталт Інтера, бувають моменти, коли це дається взнаки. Він загалом розумний, був надійним у минулому сезоні, але поки що в цій кампанії він недосяг того рівня, який потрібен Маямі».

Також були висвітлені деякі ігрові моменти, в яких українець виступив контрастно.

«З Монреалем все почалося майже з катастрофи. Кинувшись зі своєї лінії, голкіпер Каллендер помилився, дозволивши пробити по своїх воротах. Забити гол завадив Кривцов, але краще після цього не стало.

Монреаль забив з кутового через невдалу опіку від Інтера. Потім, буквально через кілька хвилин, настала черга Кривцова допустити удар головою. Протягом перших 30 хвилин Маямі припустився кількох катастрофічних помилок і пощастило, що вони пропустили лише один гол».

У виданні також згадали слова самого Кривцова, який висловлювався стосовно тактичних складностей для захисників Інтера.

«Для мене не дуже важливо грати з трьома захисниками в центрі або двома. Можливо, хтось грає високо, лінія була дуже високою, і, звичайно, це важко для центральних захисників, але це частина футболу, тому це нормально для нас», – приводяться слова Кривцова з посиланням на Lemon City Live.

Кривцов в нинішньом сезоні зіграв за Інтер Маямі п’ять матчів у всіх турнірах.
Контракт українського захисника розрахований до 31 грудня 2024 року.