Виконувач обов’язків головного тренера рівненського “Вереса” Олег Шандрук поділився думками щодо гри команди у спарингу з друголіговою ЮКСОЮ (0:0).

– На жаль, сьогодні не все нам вдавалося. Перший тайм взагалі був поганий. Другий – краще. З’явилася динаміка, швидкість в атакуючих діях, достатньо створили. Але не забили.

В нас мікроцикл між матчами з “Динамо” і “Чорноморцем” вийшов довшим, ніж зазвичай – десять днів. Ми дали хлопцям відпочити і запланували такий спаринг в межах цього мікроциклу.

Денис Балан, Василь, Курко, Віталій Дахновський, Яго – усі, хто раніше відновлювався після мікротравм – сьогодні зіграли. Сподіваємося, Всі будуть максимально готовими до поєдинку з Чорноморцем. Дмитро Кльоц – непогано виглядав. Він дуже багато пропустив і продовжує набирати форму.

Щодо майбутньої гри з “Чорноморцем” – готуємося у звичному режимі. Команда з Одеси, як і ми, у новому році здобула лише одне очко в трьох матчах. Вони теж незадоволені результатом. Тому попереду – цікава і безкомпромісна гра, – сказав Шандрук для клубної пресслужби.