18-річний український півзахисник київського «Динамо» U-19 Роман Саленко відреагував на інформацію ЗМІ, що він має проблеми з дисципліною та режимом, через що не грає останнім часом.

«Чесно кажучи, я був дуже здивований, коли прочитав це про себе і не зрозумів, для чого це було зроблено. Адже на початку міжсезонних зборів я пошкодив ахілл і тому довго не тренувався. Якийсь час ходив у спеціальному чоботі на травмованій нозі. Лише десь тиждень тому лікарі дозволили мені його позбутися.

З того часу я почав тренуватися за індивідуальною програмою під керівництвом реабілітолога. Вже займаюся біговою роботою, а сьогодні почну тренуватись із м’ячем. Якщо все буде добре, то вже наступного тижня зможу розпочати тренування в загальній групі», – розповів Саленко.

Роман – син екс-форварда «Динамо» Олега Саленка. На професійному рівні він дебютував у складі вишгородського «Диназу». У «Динамо» він виступає з серпня 2022 року, приєднавшись до команди U-19. У складі збірної України U-19 провів 3 матчі, результативними діями не відзначився.