Півзахисник “Миная” Артур Ременяк поділився коментарями про те, що відбувається всередині закарпатської команди.

“У 20-му турі чемпіонату УПЛ ми по грі поступилися “Зорі”. Слід віддати належне супернику, який добре вивчив як наші сильні, так і слабкі сторони.

У другому таймі «містяни» відійшли від гри з двома опорними півзахисниками, яка не виправдала себе, змінили тактичну схему, суперництво вже продовжувалося на зустрічних курсах, проте врятуватися від поразки не спромоглися. У “Зорі” чимало досвідчених футболістів, які вміють грати за результатами.

Утім, трагедії з поразки не робимо. Тим паче, що очки втратили й наші сусіди по турнірній таблиці. Тож, уся боротьба за збереження “прописки” в УПЛ ще попереду.

Після повернення з гостьового поєдинку із “Зорею” відразу ж почали підготовку до протистояння із “Шахтарем”, яке відбудеться вже 12 березня.

Важливо, що в нас немає кадрових втрат, ба більше, після дискваліфікації вже зможе зіграти Сергій Петько. Усвідомлюємо, що переважна більшість експертів фаворитом вважає “Шахтар”. Але це нас не лякає, навпаки — лише слугуватиме додатковим стимулом продемонструвати післязавтра у Львові свої найкращі якості.

До речі, пригадується, і перед поєдинком із “Дніпром-1”, яким відкривалася весняна частина сезону, багато фахівців пророкували “Минаю” невдачу, а ми повернулися додому із цінним очком”, — сказав Ременяк.

Нагадаємо, за цей сезон Артур Ременяк зіграв у 8 матчах у всіх турнірах, де відзначився 1 голом.