Вінгер «Шахтаря» Кевін прокоментував перемогу в матчі 20-го туру УПЛ з «Колосом» (3:2), у якому бразилець забив два дебютні м’ячі за донецький клуб.

– Які перші емоції прямо зараз у тебе?

– Передусім дякую команді за допомогу, адже ці голи є результатом тривалої колективної роботи.

– Вийшовши одразу по перерві, ти відзначився голом уже на 50-й хвилині. Коли ти виходив, чи очікував ти від себе, що зможеш зробити дубль? І що ці дебютні голи за «Шахтар» для тебе значать?

– Ці голи – початок моєї нової історії. Дякую Богу за те, що зміг забити. Сподіваюся, ця історія матиме продовження. Згадую зараз момент, коли перед матчем спілкувався з Марлоном у номері готелю, і він сказав, що я заб’ю. Так урешті й сталося.

– Дуже хороша інтуїція у Марлона.

– Так. І я присвячую один з голів йому.

– А кому присвячуєш тоді другий гол? І давай детальніше згадаємо ці моменти, в яких ти сьогодні забив.

– Мамі. Це особливий день для жінок, тому другий гол – для неї. Це результат тих специфічних вправ, спрямованих на завершення атаки, над якими я працював на тренуваннях. Приємно, що у грі також зміг їх реалізувати.

– Ти вже наразі повністю розумієш вимоги тренерського штабу? І чи відчуваєш ти вже конкретний взаємозв’язок з товаришами по команді?

– Так, зв’язок з колективом, можна сказати, налагодився від першого дня. І побажання та вимоги тренерського штабу я також уже дуже добре розумію.

– Ти тільки потихеньку вивчаєш наш український чемпіонат. Які перші враження саме по УПЛ? як оцінюєш рівень цього чемпіонату?

– Це чемпіонат, рівень якого мене приємно вразив. Можна сказати, що він більшою мірою силовий. Дай Боже, щоб ми стали чемпіонами.

– Чи адаптувався ти вже в Україні? Як тобі наша країна, як тобі наші люди?

– Я вже дещо адаптувався. Люди тут дуже чемні. У мене є чудова нагода ознайомитися з новими культурами, тож сподіваюся ще краще пізнати вашу країну, – сказав Кевін.