У першому колі між цими командами видався дуже однобокий матч. Не зважаючи на те, що “Евертон” до того поєдинку підходив у хорошій формі, а МЮ – навпаки, підопічні тен Хага розгромили суперника на його ж полі. Тепер у “ірисок” був шанс на реванш.

АПЛ, 28-й тур.

Манчестер Юнайтед – Евертон 2 : 0.

1 – 0. Фернандеш – 12-пен.

2 – 0. Решфорд – 36-пен.

У минулому колі підопічні Еріка тен Хага досить легко впоралися з Евертоном, попри те, що “іриски” до поєдинку підходили у хорошій формі. У цій зустрічі підопічні Шона Дайча могли б взяти реванш, втім, не вдалося. Український захисник Евертона Віталій Миколенко вийшов у стартовому складі.

Остаточний рахунок поєдинку визначився ще в першому таймі. “Іриски” досить впевнено стартували, втім, все зіпсувало призначення пенальті на 12-й хвилині. 11-метровий реалізував Фернандеш, вивівши “червоних дияволів” уперед. Згодом ситуація повторилася. Цього разу виконувати пенальті взявся Рашфорд. Пікфорду не вдалося вгадати кут і рахунок став 2:0 на користь МЮ.

По перерві команди майже не створювали небезпеки. На екваторі другого тайму Годфрі головою скинув на Доббіна і у Калверта-Льюїна був шанс замкнути цей простріл. Втім, форвард не зреагував. На 88-й тренер Евертона вирішив замінити українця на Шерміті.

У підсумку Манчестер Юнайтед розташувався на 6-му місці, маючи в активі 47 очок. Евертон посів аж 16-ту сходинку з 25-ма балами. Очолює АПЛ Ліверпуль (63).