Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів, чому вирішив залучити до національної команди Володимира Бражка.

«Бражко викликаний у збірну не тому, що отримав травму Степаненко. На жаль, Тарас зараз травмований, ми теж бажаємо йому швидкого відновлення.

Я розмовляв з Тарасом. Подивимося, якою буде динаміка. Може, ми його викличемо на другу зустріч. Це залежить від того, якою буде динаміка відновлення у Тараса.

А Володимир, я вважаю, заслуговує на виклик у збірну своєю грою за молодіжну збірну. Зараз він має постійну практику в «Динамо», тому він заслуговує на цей виклик.

Я вважаю, що на майбутнє нам потрібно використовувати молодих гравців, тому що час рухається вперед. Нам треба залучати молодих гравців до першої збірної.

Я впевнений, що це важливий виклик і для нього, і для гравців молодіжної збірної. Вони бачать, що ті успіхи, які вони зараз показують у молодіжній збірній – ми все дивимося, ми будемо й надалі викликати гравців молодіжної збірної до роботи з першою командою», – сказав Ребров.