Гравець Шахтаря Дмитро Криськів згадав момент зі своїм першим голом у ворота Кривбасу.

У тому моменті було збито Олександра Зубкова, навколо якого зібралося кілька гравців Кривбасу. Не чекаючи команди арбітра, Криськів швидко розіграв м’яч і сам завершив комбінацію. Деякі оглядачі побачили у цьому порушення фейр-плей.

“Спочатку я в цьому не бачив нічого дивного. Було багато прикладів таких у європейському футболі. Такий самий момент був у матчі Ліверпуля та Барселони. Каталонці вилетіли з Ліги чемпіонів, бо були розконцентровані. Однак після гри я взяв телефон, побачив, що багато людей були здивовані, трохи незадоволені. Утім я не відмовляюсь від своїх слів, сказаних після гри. Кажуть, що 5 гравців піднімали Зубкова, за руки за ноги. Не знаю, я на відео бачу, що тільки Дібанго його піднімає. Ще 5 гравців розконцентровано йдуть, відвернуті від м’яча.

Просто згадую, як у дитячій школі тренер учив в 7 чи 8 років, стати перед м’ячем одразу після того, як сфолив, щоб швидко не розіграли. Тут 1 гравець піднімає, 5 гравців Кривбасу біля м’яча. Однак ніхто не став, не помічає. Якщо б у цьому моменті мені суддя сказав, що я не можу вводити, я б не розігрував. Утім мені ніхто нічого не сказав. Я побачив, що можу швидко розіграти й так і зробив”, – сказав футболіст в інтерв’ю УПЛ ТБ.

Додамо, що комітет арбітрів УАФ вже виніс офіційний вердикт щодо гола Криськіва – жодних порушень виявлено не було.