Сьогодні всю футбольну громадкість України шокувала інформація про те, що КДК УАФ оштрафувала Оболонь за затримку початку матчу з Чорноморцем на три хвилини.

Не сам факт, а те, що стало приводом для таких санкцій.

Пряма мова від директора Оболоні Олександра Різниченка:

– Матч із Чорноморцем був затриманий на три хвилини. Дві хвилини затримки було через команду Чорноморець, бо вони вийшли із роздягальні із запізненням, і одна – через символічний удар по м’ячу Героя України, який обороняв Охтирку – це полковник, командир 91-го окремого полку оперативного забезпечення Збройних сил України Денис Леонідович Дикий.

Делегат УАФ Юрій Нестрига у своєму рапорті зробив такий висновок: «В передматчевих заходах не було закладено час для символічного удару, що змістило початок гри на одну хвилину».

Це неправда! Перед початком матчу ми надали делегату лист, у якому пунктом 18 було написано, що планується символічний удар по м’ячу військовим. Також на нараді перед матчем я сказав, що у нас немає стовідсоткової впевненості, що військовий приїде на матч.

Ми його не повідомляли про символічний захід і хотіли зробити сюрприз. Герою дійсно було приємно, ми йому подарували футболку з автографами футболістів, м’яч і шарф, з ним поспілкувався президент Оболоні. Завдяки таким героям ми можемо грати у футбол у цей складний час, за що ми безмежно вдячні.

Ми вирішили з’ясувати, що то за делегат УАФ, якому під час війни, в якій гинуть тисячі українців, шкода хилини часу для одного з Героїв.

Знайомтесь.

Нестрига Юрій Григорович
Дата народження: 05.04.1983
Громадянство: Україна
Статус: Делегат матчу або офіцер безпеки.
Це все, що є на нього на сайті УПЛ. Навіть фото немає.
Ми не полінувалися і пошукали на просторах нету інформацію. Знайшли хероя на фейсбуці.
Там теж небагато інформації. Тільки те, що він працює в УАФ. Ну і ще про стадіони зі всього світу.  Тобто людина по суті не мала і не має ніякого відношення до футболу? За які заслуги, спитаєте ви, його поставили на посаду делегата УАФ??? Ну мені теж хотілося б це дізнатися.
Ймовірно цю “хлібну” посаду купив йому хтось з його благодійників. Тим паче, в УАФ тепер всі заброньовані від мобілізації. Каста недоторканих!!!