Капітан збірної Аргентини та Інтер Маямі Ліонель Мессі може поїхати зі своєю країною на Олімпійські ігри-2024 у Францію.

Про це розповів головний тренер олімпійської збірної Аргентини Хав’єр Маскерано. Ексгравець Барселони звернувся до Лео завчасно, щоб той мав достатньо часу все обдумати, повідомляє Tyc Sports.

«Я поговорив із Лео, і ми домовилися повернутися до цієї теми пізніше. Він тільки розпочав сезон в «Інтер Маямі», час до Олімпіади ще є, особливо з огляду на те, що він має зіграти на Кубку Америки. Ситуація непроста. Потрібно подивитися, чи справді йому вистачить сили, щоб зіграти.

Потрібно розуміти, що Лео усвідомлює – вік теж починає позначатися на ньому, і, попри свій відмінний рівень, він має розподіляти свій час та сили.

Ми також не хочемо турбувати чи тиснути на нього. Ми спитали його заздалегідь та робимо все необхідне, щоб він подумав про це. Йому теж буде непросто бути відсутнім якийсь час, враховуючи, що являти собою Інтер Маямі та МЛС. Але він обов’язково прийме рішення», — сказав Маскерано.