Борнмут назвав чотирьох гравців, які претендують на звання “найкращий футболіст лютого”.

Серед них — український центрбек Ілля Забарний. Також у списку – його колеги по амплуа Маркос Сенесі та Адам Сміт, і півзахисник Льюїс Кук.

Проголосувати за Іллю можна в офіційному Twitter-акаунті (тепер Х) англійського клубу. Нагадаємо, 21-річний українець уже претендував на аналогічну нагороду за підсумками грудня, але тоді перемога дісталася вищезгаданому Сенесі.

Довідково: Борнмут провів важкий лютий: п’ять матчів без перемог у чемпіонаті плюс домашня поразка в овертаймі від Лестера в 1/8 фіналу Кубка Англії. Проте виїзні нічиї проти Вест Гема (1:1) та Ньюкасла (2:2) можна визнати успішними результатами. Крім того, Вишні дали бій Ман Сіті, який ледь забрав ноги (1:0) з Віталіті Стедіум.

Забарний усі вищезгадані зустрічі провів від свистка до свистка. Відзначився жовтою карткою у протистоянні із “Сороками”. Усього ж на рахунку Іллі – 31 матч на клубному рівні у сезоні.

На початку березня команда Андоні Іраоли впевнено обіграла Бернлі в гостях (2:0) і, набравши 31 очко, посідає 13-е місце в турнірній таблиці АПЛ. У наступному турі Борнмут прийме Шеффілд Юнайтед.