Футбольна асоціація Єгипту заявила, що не може зв’язатися з Мохамедом Салахом через загострення протистояння між Ліверпулем і країною.

Збірна Єгипту включила Салаха до свого складу на майбутні міжнародні матчі, де вони візьмуть участь в інавгураційному Winsunited Cup з 22 по 26 березня. У турнірі також візьмуть участь такі команди, як Хорватія, Туніс і Нова Зеландія. Минулого тижня Ліверпуль звернувся до єгипетської футбольної федерації з проханням надати форварду відпочинок, оскільки він все ще відновлюється після травми. Але прохання клубу було відхилено, бо єгипетська сторона хотіла, щоб стан зіркового гравця оцінював лікар їхньої команди.

За повідомленням Daily Mail, член правління єгипетської футбольної асоціації заявив, що вони не можуть зв’язатися з вінгером. Колишній гравець Челсі провів лише один матч за “червоних” після того, як отримав травму на груповому етапі Кубка Африки. Його остання гра за мерсисайдський клуб була проти Брентфорда в Прем’єр-лізі в середині лютого, де він вийшов на заміну і відзначився забитим голом.

У Ліверпулі сподіваються, що їхній зірковий форвард відновиться після травми і вийде на поле на кілька хвилин у майбутньому вирішальному матчі чемпіонату проти Манчестер Сіті в неділю (10.03.).