Півзахисник Віктор Коваленко вийшов у стартовому складі “Емполі”. Сьогодні в рамках 27-го туру чемпіонату Італії “Емполі” зіграв проти “Кальярі”.

Серія А, 27-й тур.

Емполі – Кальярі 0 : 1.

0 – 1. Янкто – 69.

Український півзахисник Емполі Віктор Коваленко вийшов у стартовому складі своєї команди на матч проти Кальярі в рамках чемпіонату Італії.

Господарі поля домінували в першому таймі і мали дві чудові можливості відзначитися. Спочатку Камб’ягі пройшов двох захисників, але м’яч, після його удару з меж штрафного майданчика, влучив у праву стійку.

Потім голкіпер Кальярі Скуффет виконав неймовірний сейв, позбавивши суперника чудової нагоди забити. Малех підхопив м’яч у штрафному майданчику і пробив по воротах, але поцілив у руки голкіперу.

На перерву команди пішли за рахунку 0:0.

Емполі змогло забити через 15 хвилин з початку другої половини гри, але на жаль гол скасували через офсайд, який зафіксували завдяки ВАР.

А в наступній атаці команда Коваленка пропустила. М’яч відскочив за межі штрафного майданчика, де його підхопив Янкто. Він довго не роздумував та майстерно пробив у правий нижній кут воріт. Українського хавбека замінили на 72-й хвилині.